september 28, 2023

De Tour de France 2021 volgen en live kijken op de iPhone en iPad doe je met deze apps. Via video’s, nieuws en info over wielrenners blijf je tot de finish aan de Champs Elysees op 17 juli op de hoogte. 

Tour de France kijken

Op zaterdag 26 juni start de 108e editie van de Tour de France in Brest. De kans is groot dat de Nederlander Mathieu van der Poel al in de eerste etappe hoge ogen gaat gooien. Blijf daarom op de hoogte van de Tour de France met de apps in dit artikel. Of je nou onderuit op de bank ligt terwijl de zon vol in de kamer schijnt, of de tocht probeert mee te krijgen op je werk: de iPhone en iPad bieden altijd extra informatie over de Tour. Dit zijn de leukste en beste apps om de Tour de France 2021 live mee te maken en te volgen.

Tour de France

ur de France 2021 live kijken op iPhone, iPad en Apple TV

Dit jaar start de Tour op 26 juni om 12:00 in het meest westelijke puntje van Frankrijk. Niet alle etappes worden van begin tot eind uitgezonden, maar het grootste gedeelte wel. De starttijd van de live-uitzendingen variëren nogal, maar vaak ligt die rond 14:00 uur. Op deze website vind je een handig overzicht van wanneer de NOS, Sportza en Eurosport de Tour precies uitzenden. Wil je altijd de complete etappe kijken? Dan moet je bij Eurosport zijn. Ook met andere apps blijf je op de hoogte van Ronde van Frankrijk, waarbij het niet alleen gaat om de renners, maar ook om de fraaie Franse landschappen. In de officiële Tour de France-app vind je meer informatie over de parcours.

Eén: voor Belgische kijkers

Net als de NOS kun je bij de Vlaamse omroep Eén het liveverslag zien van de laatste uren van de etappe. Je krijgt daarbij het vertrouwde commentaar van Michel Wuyts en José De Cauwer. Belgische kijkers kunnen terecht bij de VRT NU-app
VRT NU