mei 29, 2023
EK 2020-2021
ek-2021-beker-pr

Wees overal van op de hoogte!

Op 11 juni begint het Europees Kampioenschap voetbal 2021! Dit artikel bevat de beste apps om alles van het EK Voetbal 2021 mee te krijgen.

Volg alles van het EK Voetbal 2021 met deze app

Aangezien het kampioenschap vorig jaar niet door kon gaan, vindt het daarom een jaartje later plaats. Officieel heet het toernooi dan ook nog UEFA Euro 2020, maar voor het gemak spreken we over het EK Voetbal 2021. Het is alweer een tijdje geleden dat Nederland überhaupt meedeed aan een eindtoernooi, dus dat maakt deze editie van het Europees Kampioenschap Voetbal extra leuk om te volgen. Dit jaar vindt het toernooi niet plaats in één land, maar worden de wedstrijden in elf verschillende landen gespeeld. Het Nederlands elftal trapt af op 13 juni om 21:00 tegen Oekraïne, terwijl België op 12 juni begint tegen Rusland. Wil je niks missen van het aankomende voetbaltoernooi? Check dan deze gids met apps voor het EK Voetbal 2021.

UEFA-app voor het EK

Eén van de meest uitgebreide en complete apps die je kunt downloaden, is die van de organisatie UEFA zelf. Bekijk snel het schema en check de uitslagen van alle wedstrijden. In de app lees je van alles over de verschillende teams en zul je ook analyses tegenkomen van individuele spelers. Kies je favoriete team en ontvang live meldingen wanneer er is gescoord of een kaart wordt uitgedeeld. Afhankelijk van de coronamaatregelen die deze zomer zullen gelden, kun je in de app ook terecht voor tickets. Aangezien een deel van de wedstrijden ook in Amsterdam wordt gespeeld, is dat dus zeker een goede manier om de beschikbaarheid van kaartjes te controleren. Nieuw in de app is de mogelijkheid om samen met je vrienden uitslagen van het toernooi te voorspellen. Ook kun je een eigen team samenstellen en er als manager virtueel mee spelen. De progressie die jouw spelers maken, is gebaseerd op hun prestaties tijdens het echte kampioenschap.

uefa-ek-2021-officiele-app

EURO 2020 Official

EURO 2020 Official